A felnyírt haj trükkje

Barber

Sok helyen láthatjuk, hogy nagy divat lett a rövidre nyírt, átmenetes haj. Aki szakállas is, annak a szakálla is össze van nyírva a hajára ugyanígy átmenetesre, csak épp fejjel lefelé.

Ez tényleg jól néz ki, mondhatjuk, hogy trendi, azonban jó tudni, hogy nem olyan egyszerű ezt az állapotát így fenntartani.
Ugyanis hiába készül el a divatos haj egy menő helyen, mint amilyen egy Barber Shop Budapest belvárosában, ugyanis az ember haja viszonylag gyorsan nő. Ez különösen jól látható egy rövidre nyírt haj esetén.
Szóval aki ilyen rövid hajat szeretne, annak fel kell készülnie arra, hogy két hetente, vagy akár hetente, újra és újra be kell ülnie egy barber székébe egy újabb fazonigazításra.

Persze sokan épp ezt szeretik, hiszen a Barber Shopoknak van egy olyan különleges atmoszférája, amit más nem pótolhat. Mintha csak egy pub-ba ülnél, csak itt épp nem szolgálnak fel italokat.
Szóval a lényeg, hogy ha rövidre felnyírt hajat szeretnél, akkor tudd, hogy ezentúl gyakori vendég leszel a barbernél, hogy igényes, jó kinézetű maradhasson a hajad.

Megosztás