A szakáll formázása

Barber

Ha épp most döntöttél úgy, hogy szakállat növesztesz, vagy már növöget, de még nem tudod ennek a csínnát-bínnyát, akkor érdemes lesz ezt az írást elolvasnod!

Sokan úgy gondolják, hogy szakállat növeszteni nem nehéz. És ez így is van, ha nem szeretnénk, hogy divatos és ápolt legyen ez a szakáll.

Ahhoz, hogy tényleg menő, jól formázott szakállad lehessen, érdemes felkeresni egy barber shopot, ahol profi barber fog minden megtenni annakérdekében, hogy tényleg jó legyen az eredmény.

A szakáll kialakításánál több dologra is figyelni kell. Először is ki az arcon a szakáll kontúrjait kell kialakítani, hogy szép, rendezett legyen. Aztán ha ez kialakult, és már eléggé megnőtt a szakállad, akkor a hosszát is kordában kell tartani. Sajnos ez sem egyszerű, mert vannak gyorsabban nőv szálak is, így ez folyamatos odafigyelést igényel. Ezek mind olyan dolgok, amiket Te otthon nem biztos, hogy olyan jól meg tudsz csinálni, mint egy borbály.
És még a szakáll ápolásról nem is beszéltünk, ugyanis több szakállápoló kozmetikum is rendelkezésre áll, hogy tényleg ápolt, divatos szakállad lehessen.

Megosztás