Mitől is népszerűek a Brainbox társasjátékok?

Brainbox

A Brainbox quiz játékok nagyszerű kérdezz-felelek típusú társasjátékok. A népszerűség egyik oka, hogy kompakt a csomagolása, mert egy 12cm-es kockában vannak a kártyák és az összes szükséges játékeszköz. A különböző Brainbox játékokban érdekes témakörök köré épülnek a kérdések és egyedül vagy csoportosan is lehet játszani a kártyákkal. A kétféle játékszabály alapján lehet elsősorban tanuló, vagy inkább versenyző játékról beszélni.

Melyik Brainbox játékot ajánljuk?



A válasz nagyon egyszerű. Nagyon sok téma szerepel a Brainbox társasjátékok dobozaiban. Mindenki megtalálhatja azokat a kérdéseket, amivel játszva tanulhat. A játékok több életkornak is megfelelőek lehetnek, így akár családi játszáshoz, vagy utazáshoz is alkalmasak

Melyek a legnépszerűbb Brainbox játékok



A népszerűségi listát a különböző rajzfilmes játékok vezetik. Ezek után a kicsiknek szóló matematikai, angol és egyéb oktató játékok. Ha a szülőket kérdezzük akkor a tanulásos játékok a hasznosak, ha a gyereket, akkor inkább a szórakoztató témák érdeklik őket. A Brainbox azért lehet sikeres, mert a nehezebb témák is játékos formában szórakoztatóak tudnak lenni.
A Brainbox egy nagyszerű készségfejlesztő társasjáték a család minden tagjának. Játszva tanít, és alapos tudást adhat a következő évekre akár az iskolába is.

Nézd meg az összes Brainbox-ot, és válaszd ki a kedvenc témád amiről többet akarsz tudni.

Megosztás