Nadrág, minden testalkatra

Ruha

A nadrág igen kényelmes viselet, azonban a nőknek jó odafigyelni arra, hogy az alkatuknak megfelelő darabot válasszanak.
Bizony a nadrág is ki tud emelni bizonyos formákat, vagy épp jótékonyan el is takarhat, így nem mindegy, hogy milyen fazont, vagy épp színt választunk.

Női nadrág választása esetén először azt kell kitalánunk, hogy milyen színt választunk.
Ez egyrészt azért fontos, hogy jól passzoljon a többi ruhadarbunkhoz, másrészt pedig fontos azt is figyelembe venni, hogy a sötét színek kicsit slankítanak, még az élénk színek odavonzzák a tekintetet.

Persze e mellett a szabás is nagyon meghatározó. A nadrág szára lehet egyenes, vagy szűk, illetve a legkülönbözőbb kreációk is elérhetőek már.

Nadrágpróba esetén mindig érdemes leguggolni a nadrágban. Ezt a próbát ki kell bírnia, és így láthatjuk, hogy mennyire lesz kényelmes leülni benne, illetve hosszabb távon használni.

Szóval látható, hogy nem is olyan egyszerű egy jó nadrág kiválasztása, így érdemes szakértő eladó tanácsát kérni, ha egy üzletben vásárlunk. Online vásárlánál meg ott a visszaküldés lehetősége, ha elsőre nem sikerül megtalálni az ideális modellt.

Megosztás