Profi elektromos elosztó szekrények

Elosztó szekrény

A házak és lakások villanyszerelésének egyik jelentősebb része, amikor az alapszerelésben falba helyezett vezetékrengeteg egy elosztó szekrénybe kerül bekötésre, és így átláthatóvá válik az alapszerelésben készült rendszer.

Ez a munkafolyamat nagy fokú gyakorlatot és pontos tervezést igényel. Megfelelő számú kismegszakítót kell beépíteni, majd a vezetéket a megfelelő helyre bekötni. És persze el kell férniük a különböző reléknek, és más, sínre szerelhető egységeknek.

Kisebb lakásoknál általában a helyszínen rakják össze az elosztó szekrényt, azonban nagyobb ház esetén már érdemes műhelyben előkészíteni ezt, megfelelő munkakörülmények között, átgondoltan, precízen.

Van egy még jobb megoldás, mégpedig az, hogy erre specializálódott cégre bízzuk az elosztó szekrény összeállítását. Ezek egyedi igények alapján történnek, minőségi komponensek felhasználásával.
Talán ez a legjobb választás, hiszen így még tanácsot is kaphatunk, ha valamit kifelejtettünk volna a tervezésből, vagy esetleg valamilyen új technológiai komponens került volna időközben a piacra, ami jó szolgálatot tenne az adott elosztó szekrényben.

Megosztás